Privat Lege

Opplev personlig og skreddersydd helsehjelp.
Våre private leger gir deg oppmerksomheten og ekspertisen du fortjener.

Vi hjelper deg!

Hos oss får du hjelp med alt fra hverdagslige plager til kroniske lidelser, inkludert prøvetaking, vaksinasjoner og fysikalsk terapi. Vårt kompetente medisinske team er her for å assistere deg med en grundig diagnose og behandling, enten det gjelder allergier eller ryggsmerter, alt under samme tak.

Medlemskap

Som medlem hos oss, er du sikret time samme dag, og kan dra nytte av en årlig full helsesjekk. Din personlige lege gjennomfører en grundig undersøkelse og diverse prøver fra topp til tå. Medlemskap gir deg også fordelen av halv pris på konsultasjoner hos alle våre leger og spesialister.

Tester som gjøres ved full helsesjekk

Vi tilbyr omfattende medisinske og kliniske undersøkelser og tester, samt personlig veiledning om hvordan du kan opprettholde eller forbedre din helse og livskvalitet. Våre tjenester er skreddersydd til din livsfase og eventuelle risikofaktorer identifisert under helsekontrollen. Vårt mål er å tilby deg alle nødvendige tester på ett sted, med resultater tilgjengelige samme dag.

Vil du slutte med røyk eller snus?

Vi ønsker å bidra med det vi kan for å hjelpe deg på veien mot en bedre helse. Ønsker du å slutte med røyk eller snus, hjelper vi deg gjerne. Trenger du tips og råd, eller bare noen å prate med, er vi her for deg.

Se prisene på tjenestene fra privat lege

Prisliste

Send oss en henvendelse

Bli Medlem i Pons - Få gode fordeler

Vår dedikerte kundeservice er klar til å veilede deg gjennom enkel & rask booking og besvare alle dine helsespørsmål.»

Månedlig medlemskap

Hva du får som medlem

299kr/

måneden

Årlig
medlemskap

Hva du får som medlem

274kr/

måneden

3289kr per år

Få 1 måned gratis