Privat Lege

Opplev personlig og skreddersydd helsehjelp.
Våre private leger gir deg oppmerksomheten og ekspertisen du fortjener.

Vi hjelper deg!

Hos oss får du hjelp med alt fra hverdagslige plager til kroniske lidelser, inkludert prøvetaking, vaksinasjoner og fysikalsk terapi. Vårt kompetente medisinske team er her for å assistere deg med en grundig diagnose og behandling, enten det gjelder allergier eller ryggsmerter, alt under samme tak.

Vi tilbyr omfattende medisinske og kliniske undersøkelser og tester, samt personlig veiledning om hvordan du kan opprettholde eller forbedre din helse og livskvalitet. Våre tjenester er skreddersydd til din livsfase og eventuelle risikofaktorer identifisert under helsekontrollen. Vårt mål er å tilby deg alle nødvendige tester på ett sted, med resultater tilgjengelige samme dag.

Hvorfor privatlege hos PONS:

Eget Laboratorie for raske prøvesvar
Bredt tilbud av vaksiner: bl.a: Covidvaksine, reisevaksine og Influensavaksine
Tverrfaglig behandlinger for hele mennesket.
God tilgjenelighet time dagen
Enkel fremkommelighet
Full helsesjekk (Trykk her for å se mer om Full helsesjekk)

Medlemskap

Som medlem hos oss, er du sikret time samme dag, og kan dra nytte av en årlig full helsesjekk. Din personlige lege gjennomfører en grundig undersøkelse og diverse prøver fra topp til tå. Medlemskap gir deg også fordelen av halv pris på konsultasjoner hos alle våre leger og spesialister.

Vil du slutte med røyk eller snus?

Vi ønsker å bidra med det vi kan for å hjelpe deg på veien mot en bedre helse. Ønsker du å slutte med røyk eller snus, hjelper vi deg gjerne. Trenger du tips og råd, eller bare noen å prate med, er vi her for deg.

Full helsesjekk

Vår full helsesjekk tilbyr en omfattende evaluering av din generelle helse. Vi inkluderer grundige tester for å måle blodtrykk, blodsukker, blodceller, nyrefunksjon, og kolesterol/lipider. I tillegg kontrollerer vi vekt, høyde, BMI, og livvidde for en fullstendig fysisk vurdering.

Tester som gjøres ved full helsesjekk:

Atle Eikeland

- Allmennlege

Etter mange år som lege i den offentlige fastlegeordningen, følte jeg at det var noe som
manglet – men som pasienten faktisk trengte. Jeg har derfor åpnet mitt eget private alternativ hvor vi tilbyr fullspekket service med mindre begrensninger og offentlige flaske-halser. Nå kan jeg igjen gi behandlinger med god samvittighet.

Som delaktig i den private helsesektoren har vi tilgang til
den nyeste teknologi og behandlinger. Vår visjon er rask diagnostikk og moderne behandlinger, godt forankret i moderne medisinsk forskning.

”Det å ta seg god tid til pasientene og bruke tid på å finne riktig behandling, gir meg mer som Lege”

Vurderinger av Atle:

Samlet vurdering fra Legelisten.no og Google:

5-stjerner basert på 12 omtaler

Mette Noresten
Mette Noresten
Omtale fra Google
Les mer
Dr Atle Eikeland er en meget dyktig lege. Når jeg trenger han som mest, stiller han opp. Veldig god lytter, omtenksom og informativ. Du behøver ikke være medlem. Kan ingen hjelpe deg så ring til Pons helsesenter. Du kommer til å bli fornøyd.
Anonym
Anonym
Omtale fra Legelisten.no
Les mer
En av de beste legene jeg har vært hos hvor jeg føler meg tatt på alvor. En grundig lege med bred erfaring som stiller svært gode spørsmål og som gjør grundige vurderinger og undersøkelser. Anbefales
Deni Redzic
Deni Redzic
Omtale fra Google
Les mer
DR. ATLE EIKELAND er Norges om ikke Europas beste lege. En lege som forstår, lytter,hjelper og der for pasientene sine. Ting blir ordnet på dagen og han er alltid tilgjengelig for sine pasienter. Han var min fastlege i mange år og når han åpnet sin private klinikk flyttet jeg med en gang Over. En lege som DR. Eikeland er sjelden «vare» anbefaler alle på det sterkeste av å benytte seg av hans tjenester og hjelp. Tusen takk for at du alltid er der for meg. I gode og dårlige tider.
Lisa Krogh-Bjørndalen
Lisa Krogh-Bjørndalen
Omtale fra Google
Les mer
Dr. Atle Eikeland er en veldig dyktig og god lege. Han var tidligere min fastlege og etter at han sluttet som det har jeg lett etter en like ålreit en uten hell. Så da han åpnet PONS Helsetun ble jeg overlykkelig! Han er nå min faste privatlege og selvom reiseveien er lengre og utgiftene til konsultasjon og behandling dyrere er det så absolutt verdt hver kilometer og hver krone for meg å ha en så trygg, snill og samtidig profesjonell lege!Over. En lege som DR. Eikeland er sjelden «vare» anbefaler alle på det sterkeste av å benytte seg av hans tjenester og hjelp. Tusen takk for at du alltid er der for meg. I gode og dårlige tider.
Anonym
Anonym
Omtale fra Legelisten.no
Les mer
Har tid hører etter. Er til å stole på. Alltid det beste for meg som har gitt opp fastleger. I og med at jeg er avhenging å få time når jeg tenger time. Hører hva jeg sier å føler meg velkommen uansett.
Anonym
Anonym
Omtale fra Legelisten.no
Les mer
Blir tatt i mot med et smil, hyggelig, og blid. Føler han skjønner meg, viser forståelse, kunnskapsrik.
Anonym
Anonym
Omtale fra Legelisten.no
Les mer
Dette føles som en lege som tar deg på stort alvor og som du kan gå til med alt du har på hjertet. Du blir tatt imot uten stress og mas og et godt smil.
Previous
Next

Bestill time med en av våre privatleger:

Dr.

Atle Eikeland

Allmennlege

Atle Eikeland er en erfaren allmennlege som alltid setter pasientens behov først.

Dr.

Doron Grosz

Allmennlege

Doron Grosz er en allmennlege spesialisert i blodsykdommer, med lang erfaring i samtaleterapi og injeksjonsbehandlinger, inkludert botox for hodepine og migrene.

Ofte stillte spørsmål

Gjør dere det samme som fastlege?

Vi gjør det samme som fastlege men har også endel tilleggstjenester

På lik linje med fastlege kan vi også gi sykemelding

Du er velkommen til å bruke allmennlege hos Pons som din faste lege. Vi er ikke en del av den offentlige fastlegeordningen og som medlem får du time på dagen og halv pris på timebestillinger. Du vil fortsatt beholde din offentlige fastlege og eventuell plass på venteliste for ny offentlig fastlege.

Vi er der for alle. Uansett norsk statsborgerskap eller ikke.

Vi henviser både til det offentlige og det private med samme rettigheter som fastlege

Trykk på «Book din time» øverst på siden for å se ledige timer

Prisliste

Se prisene på tjenestene fra privat lege

Opplev fordelene med medlemskap i Pons Helse:

Månedlig medlemskap

Hva du får som medlem

299kr/

måneden

Årlig
medlemskap

Hva du får som medlem

274kr/

måneden

3289kr per år

Få 1 måned gratis

Send oss en henvendelse