Helsetjenester for din bedrift

Reduser sykdom og helseplager på din arbeidsplass ved å ha en god helseordning. Hos oss kan dine medarbeidere få raskt hjelp når det trengs, og vi skreddersyr gjerne en pakke for dere.

Smart og enkel bedriftshelse

Ved å følge opp og ta vare på helsen på arbeidsplassen, kan sykdom, helseplager og fravær reduseres betraktelig. Ved å opprette en avtale hos PONS helse, vil dine ansatte få raskt hjelp ved behov, i tillegg til en årlig helsesjekk og vaksiner. Vi skreddersyr en pakke for din bedrift ut i fra typen arbeid og generelle behov.

Helsepakke

Vi skreddersyr en helsepakke for din bedrift! Oppnå lavere fravær, en attraktiv arbeidsplass og behold dine ansatte ved å ha en god felles helseordning.

Årlig helsekontroll

Vi tilbyr årlig helsekontroll, som vi tilpasser ut i fra de ansattes behov. Med en slik rutine kan du forebygge sykdom og helseplager på arbeidsplassen.

Influensavaksine

Årlig influensavaksinering (ettersom viruset forandrer seg), er noe vi anbefaler for å redusere sykdom og smitte på arbeidsplassen. Det aktuelle tidsrommet er fra oktober til februar.

La oss ta en prat

Ved å kontakte oss kan vi sammen se på løsninger som kan passe for din bedrift. Benytt kontaktskjemaet eller ring oss om du lurer på noe, og gi oss informasjon om deres arbeidsplass og hva deres behov og ønsker er.

Send oss en henvendelse