Laserbehandling

Da vi var så heldige å få inn en kosmetisk dermatologisk sykepleier, kunne vi endelig tilby en rekke hudbehandlinger, og deriblant laserbehandling. Med kun autorisert personell kan vi trygt utføre medisinske laserbehandlinger ut i fra vurdering av din hudtype og dine behov eller problemer.

Våre laserbehandlinger

Vår laser utfører de nyeste og mest effektive behandlingene med kombinasjon av laserteknologi fra Alexandrite, Nd:YAG og Erbium YAG.

Nd:YAG-laser behandler synlige blodkar i huden, couperose (små utvidede blodkar) og rødhet i huden. Den brukes også ved karforandring som skyldes graviditet og hormonelle endringer.

Laserbehandling har vist seg å være vellykket på synlige og sprengte blodkar i huden (også kalt teleangiektasier). Disse ligger overfladisk, og synes igjennom huden. Disse er helt ufarlige, men er ofte kosmetisk skjemmende. Slike blodkar dukker først og fremst opp i ansiktet og på bena, men kan finnes andre steder på kroppen også.

Med våre laserbehandlinger kan vi hjelpe deg med følgende:

  • Rosacea og hyperpigmentering
  • Reduksjon av rynker
  • Reduksjon av strekkmerker og arr
  • Forbedring av slapp hud
  • Hudoppstramming
  • Føflekker, vorter, hemangiomer
  • Fødselsmerker
  • Fjerning av synlige porer
  • Hårfjerning

Duetto MT Evo-laser kombinerer laserteknologi fra Alexandrite og Nd:YAG-laserne og er derfor regnet for å være blant de sikreste og mest effektive laserne for hårfjerning. Alt fra én til tre behandlinger er vanlig, men dette avhenger av din hudtype, hudfarge, hårtype og hårfarge. Dette vurderes på konsultasjon.

Kun autorisert personell

Vi har kun spesialutdannet personell som er autorisert for behandling og vurdering når det gjelder laserbehandling. Hudtype, alder, problemstilling og eventuelt andre relevante faktorer tas alltid i betraktning ved laserbehandling, og ved behov tas det hudprøver for analyser. Spesielt gjelder dette føflekker.

Vår behandler, Elisabeth, har lang erfaring som autorisert sykepleier, og er spesialutdannet kosmetisk sykepleier da hun i tillegg til hudbehandling tilbyr medisinsk laserbehandling, alt ut i fra kundenes behov og ønsker. Du kan lese mer om Elisabeth og PONS estetica her.

Du er velkommen for en uforpliktende konsultasjon!