Fysioterapi, Naprapati og Kiropraktikk

Velkommen til Rygg og Rehab i Slemmestad, hvor våre erfarne terapeuter tilbyr ekspertise i å lindre muskel- og leddplager.

Få bedre rygghelse!

Terapeutene på Rygg og rehab i Slemmestad har sammenlagt over 15 års erfaring, og de hjelper pasienter med alt av muskel- og leddplager. Vond rygg, stiv nakke og skulderplager er typiske problemområder de jobber med hver dag. Utover dette har terapeutene ved klinikken følgende interesseområder:

Fysioterapi

Våre fysioterapeuter behandler både akutte og kroniske lidelser som påvirker muskel- og skjelettsystemet. Vi tar oss av vanlige rygg- og nakkesmerter, idrettsskader, belastningslidelser, leddplager, hodepine, samt rehabilitering etter skader og operasjoner.

Vi tilbyr en helhetlig tilnærming til din velvære der behandlinger er tilpasset individuelle behov, fra manuell terapi og øvelsesveiledning til spesialiserte teknikker som for eksempel muskel- og leddmobilisering.

Naprapati

Våre naprapater spesialiserer seg på å behandle smerte og dysfunksjon i bevegelsesapparatet. Ved hjelp av manuelle teknikker kombinert med rådgivning og tilpassede øvelser, arbeider vi mot å gjenopprette og vedlikeholde optimal funksjon og bevegelighet.

Naprapati er velegnet for deg som søker en aktiv tilnærming til smertelindring og forebygging av muskel- og skjelettplager.

Kiropraktikk

Kiropraktorer hos oss tilbyr grundige undersøkelser og behandlinger for å korrigere funksjonsforstyrrelser i muskel- og skjelettsystemet. Vi fokuserer på å gi deg en skreddersydd behandlingsplan som inkluderer justeringsteknikker og veiledning for å fremme helse og forebygge fremtidige plager.

Åpningstider for Rygg og Rehab Slemmestad


Vi tilbyr daglig akuttbehandling for rygg og nakke, inkludert helger og helligdager (ekstra kostnad gjelder). Tilgjengelighet varierer.

Finner du ikke passende tid online, ring oss for alternativer utenfor ordinære åpningstider.

For de som ikke kan besøke klinikken, tilbyr vi hjemmebesøk i Slemmestad-området med bærbar utstyr. Kontakt oss for avtale: 954 02 376.

Se prisene på tjenestene fra privat lege

Prisliste

Møt våre behandlere

Solvor Tunold

Naprapat

Aleksandra Oleweinska

Fysioterrapaut og massør