Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Hils på PONS´ nye tilskudd, Elisabeth Wandsvik, dermatologisk og kosmetisk sykepleier. Hun har kommet inn som en del av PONS helse for å tilby hudanalyse og -behandling, samt laserbehandling. Vi gir deg en liten introduksjon av Elisabeth og PONS´ nye avdeling, samt en oversikt over hva som tilbys av PONS estetica.

Hvem er Elisabeth?

Elisabeth Wandsvik var ferdig utdannet sykepleier i 2013. Hun har lang fartstid innen helsesektoren og har jobbet både innen kommune og spesialhelsetjenesten. Etter endt sykepleierutdanning har hun vært ansatt på urologisk og generell kirurgisk avdeling på Bærum sykehus.

Høsten 2021 startet hun videreutdanning til dermatologisk og kosmetisk sykepleier.

Elisabeth vil fokusere på hudhelse, og ønsker å få frem at det å ta vare på huden og behandle ulike hudtilstander ikke bare anses som kosmetisk behandling, men at det er en helhetlig behandling. Denne behandlingen skreddersys ut i fra dine behov, og du får satt sammen et hudpleieprogram og klinikkbehandlinger som tilpasses din hudtype og hudtilstand.

Hva tilbyr PONS Estetica?

Hos PONS Estetica skal du bli møtt med forståelse, hvor sykepleieren lytter til dine ønsker, behov og eventuelt problemer.

PONS Estetica tilbyr gratis hudkonsultasjon, som er utgangspunktet for eventuelle behandlinger og hudpleieprodukter som skal passe for deg. Videre kan du ta en hudanalyse, hvor man ved hjelp av en scanner ser underliggende hudutfordringer. Dermed kan det settes sammen en helhetlig behandlingsprosess. Slik kan du få kontroll over og pleie hudtilstander som for eksempel akne, porer og blank hud, pigmentering, solskader, rynker, arr, rosacea (rødhet) og sprengte blodkar.

Behandlinger

  • Klassisk hudbehandling med skulder – og nakkemassasje
  • Kjemisk peeling
  • Microneedling
  • Mesoterapi
  • Kombinasjonsbehandling med mesoterapi, microneedling og kjemisk peeling
  • Laserbehanling

Pons Estetica tilbyr de nyeste og mest effektive laserbehandlingene med Duetto MT Evo fra Quanta System DNA. Selskapet er verdens største og fremste produsent av lasere til kosmetisk og kirurgisk bruk. Quanta System er alltid først ute med siste teknologi. Laseren holder medisinsk standard og er godkjent av Statens Strålevern Norge.

Duetto MT Evo laser kombinerer laserteknologi fra Alexandrite, Nd:YAG og Erbium Yag. Vi tilbyr behandlinger for hårreduksjon, fjerning av blodkar i ansikt og på kropp, oppstramming av hud, arrbehandling, aknearr og pigmenteringer.

Se mer informasjon om alle behandlingene her.

Velkommen, Elisabeth!