Om PONS helse

Velkommen til PONS helsetun på Rortunet senter i Slemmestad

Hos oss får du et bredt medisinsk team med ulike spesialister i sitt fagfelt. Vi har fast allmennlege, kiropraktor og kosmetisk dermatologisk sykepleier. For våre medlemmer tilbyr vi time på dagen. Ved medlemskap betaler du en fast sum i måneden eller året, og kan da bruke din private lege hos oss som fast legeordning. Våre medlemmer kan alltid få time på dagen.

PONS helsetun kommer fra bedriftsnavnet PONS helse. PONS er det latinske navnet for «bro» som er en del av hjernestammen hos mennesker. Ponsene, også kalt Ponsene Varolii, er regionen i hjernestammen som inkluderer nevrale veier og kanaler som leder signaler fra hjernen og ned til lillehjernen og medulla, samt kanaler som bærer sansesignalene opp i thalamus.

Hos PONS helsetun ønsker vi å tilby en rekke helsetjenester som har betydning for en helhetlig og verdifull behandling for våre pasienter.

La oss introdusere oss selv

PONS helsetun

Atle Eikeland ble autorisert som lege for tjue år siden og har lang erfaring som fastlege og sykehuslege. Som fastlege har han fulgt familier – fra fødsel til høy alder, og har en allsidig allmenn erfaring.

Enten du ønsker kontakt med oss for konkrete problemstillinger eller mer komplekse utfordringer, hjelper vi deg gjerne med å finne årsaker og løsninger. Vi streber etter å gjøre hverandre gode, og vil stadig lære og utvikle oss slik at vi kan gi deg god hjelp og et bredt helsefaglig tilbud.

Rortunet helse ønsker å gi et helhetlig fulldekkende helsetilbud med fokus på service, oppdatert kunnskap og rask time. Hos oss møter du alltid et smil!

Veibeskrivelse

Slik kommer du frem

Fra senteret kan du ta heisen fra Meny opp til annen etasje.

Kommer du med bil kan du parkere i P3 og du kommer rett inn til Rortunet helse.

Kommer du gående kan du ta trappen opp på utsiden (mot Slemmestadveien) fra begge sider. På platået her er det en egen inngang til Rortunet helse.

Fokus på helhetlig behandlingstilbud under samme tak

PONS helsetun

Vi ønsker at våre pasienter skal få så bredt helsetilbud som mulig i vår nye klinikk på Rortunet senter. Med ulik kompetanse og fagterapeuter sammen med fastlege kan pasienten raskt få riktig behandling uten ventetid.