Lege Slemmestad

Illustrasjonsbilde av leger.

Velkommen til PONS Helsetun. Vårt legekontor ligger sentralt på Slemmestad, i moderne lokaler på Rortunet senter. Vi benytter oss kun av topp moderne utstyr.

Våre leger hjelper deg med både nyoppståtte og langvarige plager. Legen utreder, behandler og gir oppfølging. Vi har også andre spesialister på huset som våre leger samarbeider tett med. Det gjør at vi kan tilby deg hjelpen du trenger raskere og uten henvisning. Du er i trygge hender hos PONS Helsetun.

Våre tjenester:

  • Privat lege
  • Utredning og behandling
  • Resepter
  • Sykmelding og legeerklæring
  • Vaksiner
  • Koronatest

Legesenter på Slemmestad

Atle Eikeland har jobbet som lege i over 20 år. Han tar seg god tid til å fokusere på hver enkelt pasient. PONS Helsetun tilbyr legetime på dagen med god kapasitet og lang erfaring. Du trenger ikke å vente i dagevis eller ukesvis på en legetime.

Vi ønsker et godt alternativ for deg som ønsker legetime raskt, en «second opinion» eller en konsultasjon. Du kan være trygg på at vi tar oss god tid til å svare på alle dine spørsmål, diskutert det du lurer på og fått avklart problemstillingen din slik at vi kan bestemme oss for en strategi videre.

Helsetjenester for din bedrift

De ansatte er ofte bedriftens viktigste kapital. Studier viser at ansatte som trives og føler seg ivaretatt yter 55% mer enn misfornøyde ansatte. Ved å velge oss som din bedriftshelsetjeneste jobber vi tett sammen med deg mot målet om å øke din bedrifts trivsel, effektivitet og lønnsomhet. Vi hjelper deg med å skape en sunn og god arbeidsplass!

Vi skreddersyr en løsning for din bedrift ut i fra arbeid og generelle behov. Ta kontakt med oss i dag for helsetjeneste til din bedrift.

Medlemskap 

Det er viktig for oss at du som medlem føler deg trygg på at du får hjelp når du trenger det. 

Derfor har vi ingen ventetid for medlemmer, du får time på dagen. Vi tilbyr også hjemmebesøk.

Som PONS-medlem får du:

  • Garantert time på dagen
  • Halv pris på legetime og alle våre spesialister
  • Gratis fornyelse av resepter
  • Full helsesjekk årlig

Medlemskap hos oss koster 2990,- i året.

Ønsker du mer informasjon om vårt medlemskapet kan du finne mer informasjon her eller ringe oss på telefon: +47 461 10 219

Om PONS Helsetun

Forkjølet kvinne.

PONS Helsetun på Slemmestad er et tverrfaglig helsesenter med lang erfaring. Hvor vi ønsker å gi kunden et helhetlig helsetilbud under samme tak. Vi har behandlere med bred og ulik bakgrunn som gjør en nøye vurdering og jobber tett sammen for å gi deg et optimalt og unikt behandlingstilbud. Vi er svært opptatt av at pasienten raskt skal få riktig behandling uten lang ventetid. 

Hos PONS Helsetun er vi opptatt av å tilegne oss ny kunnskap, alltid ha ny teknologi og nye medisiner. Det gir oss muligheten til å hjelpe stadig flere.

Vi ønsker at alle våre kunder skal føle seg godt ivaretatt i hyggelige og varme omgivelser. Vi har satt av ledige timer for akuttbehandling av rygg og nakke stort sett hver dag.

Kontaktinformasjon

Vi holder til i annen etasje på Rortunet senter i Asker kommune i nye og freshe lokaler. 

Vår adresse er:

Kirkealleen 1,

3470 Slemmestad 

Asker

Ta kontakt med oss på telefon, e-post eller ved å bruke kontaktskjemaet på nettsiden.