Lege Asker

Illustrasjonsfoto av lege.

Få legetime på dagen hos våre private fastleger i Asker ved PONS Helsetun. Legen kan også henvise til en av våre spesialister på huset. Ta kontakt i dag.

Du finner oss i helt nye lokaler på Rortunet senter på Slemmestad i Asker. Du kan enkelt finne frem til oss ved å ta heisen til annen etasje ved Meny.

Kommer du med bil kan du lett parkere i P3 og kommer rett inn på Rortunet helse.

Dersom du velger å benytte deg av våre tjenester, skiller ikke det noe fra fastlegekontoret eller legevakten. Hos oss får du kortere ventetid og i tillegg har vi flere spesialister samlet under ett tak, slik at du raskere kan få helhetlig hjelp uten henvisning.

Erfarne leger, kort ventetid

Skal du bestille time hos fastlegen må du ofte vente lenge. Ved PONS Helsetun vil du raskt få time, og det kan hende at vi kan tilby deg en time på dagen. Vi har også spesialister innen en rekke medisinske fagområder, slik som kiropraktor og kosmetisk dermatologisk sykepleier.

Fordelene med en drop-in time

Det er mange fordeler med å bestille en drop-in time hos oss: 

  • Hjelp når du trenger det.
  • Vi har lengre åpningstider enn legesentre ellers.
  • Dyktige leger. Det spiller ingen rolle om du går til fastlegen eller private leger. Standarden og kvaliteten på tjenestene skal og vil være like høy.
  • Flere dyktige spesialister samlet på ett sted.

Dr. Atle Eikeland

Atle Eikeland åpnet dørene på helseavdelingen i 2021. Dr. Eikeland har jobbet som lege i over 20 år. Han tar seg god tid til å fokusere på hver enkelt pasient. PONS Helsetun tilbyr legetime på dagen med god kapasitet og lang erfaring. 

Enten du bare vil fornye noen resepter eller har omfattende helseplager, kan vi hjelpe deg. Vi ønsker i tillegg å holde deg oppdatert på nyheter innenfor helse, og legger jevnlig ut artikler på nettsiden vår.

Du kan være trygg på at vi tar oss god tid til å svare på alle dine spørsmål, diskutere det du lurer på og fått avklart problemstillingen din slik at vi kan bestemme oss for en strategi sammen videre. 

Vi tilbyr timer på dagen. Kontakt oss på telefon eller via lenken nedenfor. 

Om oss

Illustrasjonsbilde av leger.

PONS Helsetun er et tverrfaglig helsesenter med lang erfaring og hvor vi ønsker å gi kunden et helhetlig helsetilbud under samme tak. Vi har behandlere med bred og ulik bakgrunn som gjør en nøye vurdering og jobber sammen for å gi deg et optimalt behandlingstilbud. Vi er svært opptatt av at pasienten raskt skal få riktig behandling uten lang ventetid.

Du kan nå oss ved å ringe på tlf: +47 461 10 219 eller ved å sende en e-post til atle@ponshelse.no

Våre åpningstider er:

Mandag-onsdag: 08:00-17:00

Torsdag: 08:00-19:00

Fredag: 08:00-17:00

Lørdag-søndag: Stengt

Vår adresse er:

Rortunet senter

Kirkealleen 1,

3470 Slemmestad 

Asker

For mer informasjon kan du lese om privatlege her.