Rygg og rehab

Kiropraktor og fysioterapaut

Terapeutene på Rygg og rehab i Slemmestad har sammenlagt over 15 års erfaring, og de hjelper pasienter med alt av muskel- og leddplager. Vond rygg, stiv nakke og skulderplager er typiske problemområder de jobber med hver dag. Utover dette har terapeutene ved klinikken følgende interesseområder: ryggsmerte og behandling av barn og gravide.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Kiropraktikk

Kiropraktorer er offentlig godkjent (autorisert) helsepersonell med selvstendig diagnose- og behandleransvar. En autorisert kiropraktor (medlem av Norsk Kiropraktorforening) har 5 års universitetsutdannelse og 1 års turnus fra godkjente læresteder og fungerer som primærkontakt med rett til å:

  • Henvise til bildeundersøkelser (MR, røntgen, CT, ultralyd) og legespesialist eller fysioterapeut
  • Utføre undersøkelse og behandling uten henvisning fra lege
  • Sykemelde pasienter opptil 12 uker

Fysioterapi

En fysioterapeut behandler både akutte og kroniske lidelser som gir seg utslag i smerter eller funksjonsforstyrrelser i muskel- og skjelettsystemet. Dette kan for eksempel være nakke- og ryggsmerter, ulike belastningslidelser, idrettsskader, hodepine, senebetennelser og andre plager fra muskler og ledd.

Fysioterapeuten har inngående kjennskap til kroppens anatomi, bevegelse og funksjon. Klinisk undersøkelse og funksjonsvurdering, utgjør fysioterapeutens fundament for valg av hvilken behandling som skal igangsettes. Det kan også tilrettelegges for opptrening etter skader, eller kirurgiske inngrep som for eksempel en meniskoperasjon i kneet.

Åpningstider ved Rygg og rehab Slemmestad

  • Mandag: kl 12 – 18
  • Tirsdag: kl 07 – 15
  • Onsdag: kl 09 – 15
  • Torsdag: kl 09 – 13
  • Fredag: kl 08 – 14
  • Lørdag: Akuttvakt etter avtale
  • Søndag: Akuttvakt etter avtale

Vi har satt av ledige tider for akuttbehandling av rygg og nakke stort sett hver dag. Vi tilbyr behandling 365 dager i året (tillegg for helg og røde dager). Forbehold om kapasitet.

OBS! Om du ikke finner en ledig tid som passer for deg i vår online booking, så må du gjerne ringe oss for å finne en time som passer utenfor de ordinære åpningstidene.

Ved behov tilbyr vi hjemmebesøk i Slemmestad og omegn. Vi har en transportabel behandlingsbenk og nødvendig utstyr som vi tar med oss. Dette er et tilbud for de som ikke klarer å komme seg til klinikken på egenhånd. Forbehold om kapasitet. For å avtale hjemmebesøk, ring 954 02 376.

Timebestilling kan gjøres per telefon 02385 (Rygg og rehab Slemmestad er tastevalg 7 i menyen).

For mer informasjon og online booking, se Rygg og rehabs egen hjemmeside.

Kiropraktor Siw Østern Svarliaunet
Fysioterapaut Aleksandra Olewinska

Siw Østern Svarliaunet

Kiropraktor

940 74 140

Aleksandra Olewinska

Fysioterapaut/massør

944 49 169